Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dags att gå...




Under din lejontass

 

Hos dig

 

fick mitt hjärta ro

fick rymmas

fick växa

fick bli starkt igen.

 

 

Under din lejontass

 

fann jag tro

fann jag styrka

fann jag mod

att resa mig igen.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-18 21:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En fin dikt som talar om manligt beskydd.
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP