Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dunhill

 

 

 

 

 

Tändaren tryckte av och du fick glöd

Naken sånär som på spetstrosorna

Du satte cigaretten i mungipan, min mungipa

Jag tror det var då fegheten tog överhanden

När det inte längre handlade om flygplatshotell

Våra möten på Heathrow eller Schiphol

En cigarett för att få smaka av dina läppar

Ja den kändes så, när jag inte kunde kyssa

Som en mellanlandning, en hallick, en brevduva

Men jag rökte och betraktade dig

Taxfreecigarett, Dunhill vill jag minnas det var

Jag gav den tillbaka efter några bloss

Kände du mina läppar då?

Dom som varit i din nacke, runt dina brösts toppar

Och dina sen var hade inte dom varit

Nu en feghet inför att ens kyssas

Vet inte vems den var egentligen, din eller min?

Jag hade ju fått, det var inte det, men vågade inte

Du måste haft nån liknande känsla fast på ett annat plan

Undrar fortfarande vilken karusell av tankar som du hade i huvudet där i den stunden

Det var så tyst, du var tyst och så jävla vacker

Mina tankar var mest blanka, möjligen fortfarande lite kåta

Det är en nyans i den känslan jag ibland kan återkalla

Tystheten, betraktandet, skönheten, spänningen som en barriär emellan

Jag tror jag tog den med mig och jag har fortfarande svårt att röka på andras cigaretter

 

 

 

 




Prosa av theperna
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-19 07:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow! En mellanlandning med många bottnar:)
Gillas!:)
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna