Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åker hem

med barnslig förtjusning
åker jag nu
till barndomslandet

jag åker hem
fast mitt hem inte funnits där
de senaste trettio åren




Fri vers av Gunsan
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-19 09:11



Bookmark and Share


  Gunsan
ja jag tackar Gud att jag kom därifrån
och är nu lika tacksam att jag får komma tillbaks
2010-02-19

  Per Teofilusson
hälsa de sammanbitna! och de snöpta! tacka gud att du kom därifrån, och ändå inte.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan