Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös...

 

Det händer att jag oroligt sovande

vilar mitt öra mot din bröstkorg för att

höra slagen av ditt hjärta...

 

Det händer att jag med nyväckt hand

målar närvaron längs din rygg

med en enkel önskan...

 

Det händer att jag väljer ljusare färger

för att något i mig, ska få dig att le

för att livet är större...

 

än drömmen om...

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-02-19 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter