Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusskygg (en slags vals )

 

 

 

Straxt innan natt

 möter dag

möts avklädd galenskap

tydliga avtryck markerar s p å r

följsamma steg väger tungt mot

d

e

t

oönskade

som om valet

ur ett annat perspektiv

inte var det enda möjliga...=)

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 185 gånger
Publicerad 2010-02-19 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter