Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrationens rop

Kom igen nu
Pumpa på
Ge inte upp
Tio sekunder kvar

Ta i lite mer
Visualisera
Bli förbannad
Fem sekunder kvar

Du är bäst
Du är starkast
Mord i blicken
En sekund kvar

Sista slaget
Färdigt
Dra åt helvete
Jag behöver inte dig mer!




Fri vers av Blidsberg
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 18:04



Bookmark and Share


  Uppfångad
Läste och bet mig i läppen rakt igenom,
du fångar känslan så bra!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg