Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargavinter (porträtt)

 

Inget visste jag om kylan

eller isars makt

förrän du

äntligen

släppte taget...




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-19 21:20



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
jo många istider har man genomlevt..bra:)
2010-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Man behöver referensramar, något att jämföra med.
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter