Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:/


Du betyder!


-> Jag satt på stranden och tänkte på dig
Jag klev upp och hämtade en gren
skrev ditt namn i sanden
skrev hur mycket jag tycker om dig
Om någon hinner se det
innan vattnet suddar ut det
så skulle den förstå
hur mycket du betyder för mig <-

29/8-04




Fri vers av Angelina
Läst 564 gånger
Publicerad 2005-11-01 13:38



Bookmark and Share


  trasdocka
åh ja, jag vet absolut vilket namnet hade blivit,
och jag förstår, känner precis
berör,lått att relatera till ändå så personligt
2005-11-29

  BaraEnFlicka
Denna var riktigt fin! ofta levr man i sin värld att man vill att den personen ska fatta men det sköljs bort nästa sekund av att man komemr på att dte inte komer bli så!
2005-11-29

  Charly
Mmm, men han borde førstå det ændå. Jættefin dikt!
2005-11-01

    Fia
Härlig dikt. Mycket fint skriven. Jag tror att alla kan se en bild framför sig med sitt eget speciella namn skrivet i sanden...
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Angelina