Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Porlande vatten

rinner ned för hennes händer

vaken blick i spegeln

utan anledning

betraktar hon

tar tillfället iakt

och ler




Fri vers av flickan i spann
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-20 07:50



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Ja man behöver le mot sej själv då och då,
speciellt när ingen annan gör det...
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann