Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bodde tydligen nära varandra




Vi bodde tydligen nära varandra
Men efter de inledanden fraserna
De där lite lockande

Så var vi inte ens i samma kommun
Inte i samma värld
Inte i samma universum

Den versaler var gemena
Gemener
Ord utan värde
Bokstäver utan kitt
Men med shit…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 10:52



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så sant du skriver så många gånger det är precis just så.
Mycket bra!!
2010-02-20

  Suzy med punkterna
Långväga ifrån alltså;=)
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO