Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken HIV


Fröken HIV
Lägger huvudet på sne
Säger att
”hon älskar dej”
Såklart
Att allt är underbart
Och att den lilla döden
Blir den stora
Så småningom….

”Glömde hon förtälja”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO