Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NORDEAS STYRELSE



NORDEAS STYRELSE
KÖR ÖVER STATEN OM SINA BONUSAR
(de kör över regeringen, de kör över oss)
(de våldför sej på dej som ägare dubbelt upp)

VI KAN GE VÅRT SVAR

TA UT PENGARNA!!!!!

BYT BANK!!!!
”Hit the road NÖRDEA hit the road and fuck off”

Och den dan de skjuts bankdirektörer…

Ja inte kommer jag att gråta




De finns så många som fått gråta efter bankernas
Våldtäkt av människor i vårt land…
Dessa, kan jag gråta för…
Men för de snikna bankdirektörerna, inte ett dugg

”they had i commin”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO