Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramlängdslängtan

Jag önskar du var nära mig just nu
En kramlängd nära mig
Så nära mina armar når
Så nära mina närsynta ögon ser
Så nära min näsa känner din doft
Så nära att hud möter hud
Så nära att kind möter kind
Så nära att jag och du är vi




Fri vers av Amorina
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-20 16:26



Bookmark and Share


  anita VIP
En underbar dikt.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina