Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

 

ett litet torrt löv

virvlar över snödrivorna

- stormens byte

 

 




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som det lövet känner jag mig idag ... om jag går ut blåser jag bort!

O så fin bild du skapar :)
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin