Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I snöstormens spår




Yr

upp

i centrifug

och slöjorna

tvinar träden

 

fallen

i munnar

förfryser mig

i stelhet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-20 19:10



Bookmark and Share


  aol
oj tack vännen vilket bildspel du ger mig,
2010-02-26

    Bodil Sandberg
så himla snyggt Fredrik..ja sannerligen är det tufft detta väderskap..här var vi totalt *insnöade* i morse..stora skoveln fram ..och nu är det 25 grader kallt på det också..evig vinter eller

applåder!!
2010-02-21

  peter markurth
bra slinga
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö