Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken kan vara grym

hemma igen
barnen borta hela helgen
ensam

känner mig tom
en saknad
som håller på att
göra mig tokig
försökt ställa saker till rätta
förstog inte vad jag gjorde inte då
någon är värd någon annan
en kärleksfull manniska
ska inte ha någon som söker andra

pga mitt agerande
så har jag förlorat
en vän som betytt
mycket för mig under några år
jag vet mer än jag borde veta
jag vet också
att det finns nyfikenhet
hos en annan till henne
en man som inte skulle
såra eller ljuga
men hon lyssnar inte
för henne
finns det bara en man
den man som går bakom hennes rygg
hon skulle ge sitt liv för denna man
den kärlek hon har till honom är äkta och sann
men hans......

jag är ledsen för allt men
har valt att hålla mig borta
och så kommer det att förbli




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-20 19:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mot mig har den alltid varit grym.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna