Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Navelsträngen klipper jag... om och om igen... hon behövde bara klippa en gång..


JAG - EN MAMMA

Min dotter sa:
-Jag behöver ingen mamma just nu!
Fan vad det gjorde ont.
Tårarna brände outplånliga raviner
i mitt modersego.

Jag som saknar
som vill vara en del

Jag som längtar
som minns babyns lena dofter

Jag som stöttat
som jämnat väg genom vedermödan

Jag som uppmuntrat
som visat vilka steg som håller

Jag som torkat tårar
som varit hennes kompass

Nu är hon vuxen
hon är stark och levnadsglad
och klarar sig själv

Är jag riktigt klok???

Igår ringde hon och berättade...
.... om sitt liv... och glädjen sprudlade...

Nu gråter jag igen.. ändå...




Fri vers av BitterSweet
Läst 566 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-20 20:51



Bookmark and Share


  aol
kände samma sak som far, bra skriftat
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet