Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara

att vara älskad
att vara efterlängtad
att vara saknad
det är kärlek
äkta underbar kärlek

att vara övervakad
att vara instängd
att vara blåslagen
det är inte kärlek
det är tortyr




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-20 20:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag upplever det sistnämnda, fast på det verbala planet.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna