Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2001


VÅR KÄRLEK...


Vår kärlek var som ett fnöske.
Snabbt brann den- hett men snabbt.
Vår kärlek var som en bil på en motorväg,
men vi kom aldrig fram till nästa mack.
Många kanske säger: "att det inte var någon kärlek"
Men då såg de aldrig glansen i dina ögon
och de såg aldrig sorgen i mina, då du lämnade mig.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-20 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP