Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fjärrskådar...


när du kommer hem (för första gången)

i det röda rummet

i det dunkla ljuset

från månens sken

och endast

stjärnorna som

åskådare

ska jag

välkomna dig

och vi

skapar ny

musik

på känsliga

strängar

odödliga verk

när du

för

första gången

kommer hem




Fri vers av firefire
Läst 167 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-02-20 22:28



Bookmark and Share


  issac.a.m
Helt Underbart..
2010-02-22

  Niclas Petersson VIP
Oj!!! Det här...måste vara en av dina vackraste texter hittills. Bokmärks.
2010-02-21

  Suzy med punkterna
Odödliga verk..underbart
2010-02-20

  Erik L
Drömmande och finstämd dikt som passar bra att läsa på kvällskvisten. Gillas!
2010-02-20

  Emme VIP
Jättebra skrivet!!
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire