Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets vackra sång

En midsommardagsmorgon.

Ligger i sängen och lyssnar

till havets vackra sång

mot enslig strand.

Vågor av kristall

som slipar stenarna

släta och runda.





Fri vers av Idun 1
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-27 20:10



Bookmark and Share


  Roger VIP
i sängen, är så skönt, och ändå så ovanligt... Skönt beskriven tadelungtdag!
2004-06-28

  reback
så njutningsfullt. "vågor av kristall" är super!
2004-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1