Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjebrott



Familj
Splittras
Ny familj
Resterna av 2 gamla
Växer ihop
Börjar läka

Bryts
Dras ikull
Splittras
Trasig
2 nya mindre familjer
med varsin vuxen
så vuxen man nu kan vara

för sanningen är att
man är inte så vuxen i splittringens tid
även om man levt längre
så är det lite som att det är 2 grupper
av barn som bor tillsammans…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-21 00:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO