Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet så som hon drömmer om

Hon springer för att få leva
i en stund som är hennes
att leva i
ett litet ögonblick när smärtan
ligger i lungor och ben
och inte som blåmärken
eller djupa sår

hon springer för att
orka leva
för att inte gå sönder
av orden från
andras munnar

hon springer för att hitta livet
så som hon drömmer om
i sin stumhet




Fri vers av Stjärnfall
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-21 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall