Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går igenom några minnen


Den där dagen

Den där dagen
när du drog åt snaran ordentligt
och kvävde mig
när du lade hela din tyngd
över mina axlar
och jag föll så hårt

bröt ihop
inför tusentals ögon

den där dagen
när jag drunknade i minnen
när mitt hjärta dog
och min existens försvann
den där dagen
när mitt liv tog slut

den där dagen

när jag började leva




Fri vers av Stjärnfall
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-13 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall