Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekstörst

Spruckna läppar och
torra ögon
huden iskall
i brist på
beröring
och hjärtat ihåligt
i avsaknad av
ömhet




Fri vers av Stjärnfall
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 13:00



Bookmark and Share


  Glensan
Ömhet behöver vi alla , din text berör
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall