Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräns

Och när vägen kantas
av törnbuskar
på bägge sidor

när kloförsedda fingrar
griper tag
i armar och ben
och drar åt
olika håll

när vägen krymper
till en gräns
mellan liv
och död
som du
balanserar på
i ovisshet




Fri vers av Stjärnfall
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-08 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall