Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Christian Frögren <3


Följeslagare

Du är min demon
de nätter när jag ligger vaken
och inte kan andas
när trycket över bröstet
knäcker mina revben
som en påminnelse om min saknad
som du lämnade kvar
den där oktobernatten
för två år sedan

Du är min ängel
de morgnar jag vaknar
och känner din närvaro
när mina andetag är lätta
mjuka beröringar
mot mina lungor
och luften omkring mig
bär med sig din doft
som en ständig
följeslagare




Fri vers av Stjärnfall
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-04 20:50



Bookmark and Share


  Bringebruden
Saknad och närvaro. Allt beror på.
Starka ord som berör
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall