Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdepression

och med hösten
kommer depressionen
en ångest
en rädsla
över det fallande
mörkret




Fri vers av Stjärnfall
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-23 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall