Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlöst

Fötter rör sig
över mörka golv
fram och tillbaka
i en ändlös cirkel
ögonen som såg
ser inte längre
dimman har krupit närmare
fördunklat livet




Fri vers av Stjärnfall
Läst 372 gånger
Publicerad 2011-10-22 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall