Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Rösterna tonar bort









Luften fyller inte längre lungorna










Det är mörkt








Schhhhhhhh





Fri vers av Blidsberg
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-21 12:14



Bookmark and Share


  infantsgame
En känsla i den här texten, ja. Jag kan inte sätta på fingret på vad det är, men det är väldigt bra.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg