Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns en tid....

ser ut genom fönstret
snö snö
som barn var man överlycklig
över snön
vår mamma fick ofta dra oss barn in
fanns så mycket kul med snö

nu vill man knappt gå ut
som 14-15 år stog man ute
med kompisar
var ute och åkte moppe
kylan den fanns inte
ialla fall så kännde man den inte
värme den fick man
av en go famn
-fryser du kom så ska jag värma dig
-mmm tack
killen just då i mitt liv
omtänksam och kärleksfull
undrar vart tog du vägen
hur har du det i dag
du var min första kärlek
minns du?
många år har gått sen dess
men en tid som man aldrig glömmer
en tid som finns i mitt minne
min första kärlek
i nästan 1 1/2 år var det vi
minns du?
jag minns....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-21 12:26



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Härligt minne! Bra skrivet:)
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna