Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappershjärta

pappershjärta
trasigheter
fullkomligt
underbart
men skört
som fan så
rör mig inte
rör mig inte
rör mig
inte




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 418 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-02-21 13:18



Bookmark and Share


  aol
lovar är själv en pepparkaksgubbe
2010-04-16

    The Poisoned One
Vackert.
2010-02-21

  Frökenfanny
naket och ärligt
2010-02-21

  Lena Renman
Rama in så håller det bättre :-)

Lena
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter