Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tripp

 

 

 

24 hour genom min egen biografi

Det har hänt i Arvidsjaur och London

Ett flöde in i varandras brus om nätterna

Kanske somnade jag ifrån någon gång

Fullmatad med huvudvärk i 3D

Kanske hela jävla skiten exploderar nu

För att försvinna i morgonens dagg

Dunsta inuti det jag kallar mig själv

Varsamt bryter det ner det lilla

 

Jag minns sällan längre vad jag sagt

Men jag minns att du sa "JA"

Det var allt jag behövde veta då

Sen drack jag upp halva Kastillien

La´ mig intill en bikinirumpa i sydlandsnatten

För allt var förlorat där

Sen sträckkörde vi Barcelona - Halmstad

Alldeles så in i helvete för fort

Över gränser baksätet fullt med gräs

Och inte en enda jävla tanke då

Uppumpade på kaffe och en uppgift

 

 




Prosa av theperna
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-21 19:38



Bookmark and Share


  Nanna X
härligt driv, och jag gillar slutraden!
2010-02-28

  Catharina Edin VIP
Arvidsjaur?
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna