Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stendum reklam



Har ni sett reklamen, dötrist sådan

”FONUS vi finns om du behöver oss”

tänk er att jobba med sån reklam


Stendum reklam om dötrist ämne

Man är lik vis eller nåt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-22 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO