Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eländet/anteckningar


jag har tendenser till besynnerligheter
på den tyska raksträckan
sitter jag som en krokig tand i bussen
snöstormar dagar minnen passerar som tomma hot


fråga mig inte om eländet


han är bekant med sig själv, han
känner nästan
igen sig i spegeln


jag har sett det här innan
du är en i raden av dödsmaskerna i berlin
det är så du säger jag nickar inte jag
viker undan hela blicken hela tiden



någon dag är också det här
länge sedan






Fri vers av Mögelhud
Läst 674 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-02-22 01:07



Bookmark and Share


  Statistiska Centralbyrån
dina exakta ordval beskriver något undflyende. jag gillar det, eget och uttrycksfullt.
2010-06-13

  Statistiska Centralbyrån
dina exakta ordval beskriver något undflyende. jag gillar det, eget och uttrycksfullt.
2010-06-13

  am
Jag älskar dina formuleringar, första stycket fick du till otroligt bra! Bokmärker denna.
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud