Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om glömskan



jag ska inte tro att
jag har glömt alla väggar och
hur de är till för ryggar
utan ryggrader








jag kommer ihåg glömskan men
inte vad och
vem det
viker ihop sig och
försvinner















Fri vers av Mögelhud
Läst 552 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-13 17:32



Bookmark and Share


  Матрёшa
=)

Jag älskar att läsa dina alster. Det här är så fint.
2010-08-10

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En riktigt snyggt skriven dikt med mycket friktion och många gap som slukar läsaren! Starkt, jag sitter här helt tagen, det är så här diktläsning ska vara: en bergochdalbana.
2009-05-15

  Sturesdotter
Hittat en guldåder...dina ord!
2009-04-17

  Elin R
Jag är osäker på om och i mitten behövs
Annars tycker jag de två styckena hänger samman fint
Det korta formatet får det att kännas som ett nedslag,
med tvär början och ett slut som sakta mynnar ut
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud