Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med anledning av vincent van gogh


det är uppenbart att

det sjätte sinnet


är vansinnet,


men också det

blir en vana till slut






Fri vers av Mögelhud
Läst 527 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-15 15:45



Bookmark and Share


  maria kide
Vansinnet kan vara vår räddning från förståndets leda. Vår livsgnista i hopplösheten. Vincent var en kär man, läs gärna biografin, "Han som älskade livet"
Bra skrivet
2013-11-15

  agneta pichler
den här var riktigt bra..
på tal om van gogh

en av mina favo målningar är målade av honom

(kvällsmålningen på en cafe gata i någon stad kanske paris)

men han var lite galen va..

skar av sig örat eller nått..


2013-11-14

  pang
häftig.
2013-11-10

  zallander
bra text glömde ja säga.........


2013-01-04

  Матрёшa
Amen!
2012-02-16

  Elin R
jag tycker om van gogh, men stackars hans vansinne som har blivit så dissekerat.
den här texten var förresten lite som en aforism.
2012-02-15

  zallander
finns det någon inte larz ogillar , stagnelius kunde "brinna i helvetet" förra veckan osv .....
2012-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Synd att han inte skar av sig hela huvudet.
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud