Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de här åren


väntar ut minnen

när jag tittar ser jag mina ögonfransar
hur de har blivit nästan vita
det har med allting annat att göra
hon säger att hon skulle vara hungrig
om hon var jag, jag kommer ihåg de hungriga åren
sedan slutade de inte

någon sa en gång att mitt liv
var en enda lång fars jag hör
hur de skrattar åt mig, jag ser det, det
är därför jag inte går ut

hon stannade upp när jag sa svaret
hon höll inte med det var tydligt att
det inte var såhär det skulle bli
det är uppenbart

ramlar tungt mot golvet
försöker tills golvet går sönder
och jag ramlar ner igenom
jag ångrar mig

någon säger att det får vara nog
jag kommer aldrig att ta mig i kragen i tid om
det fortsätter såhär

allting går inte, nästan ingenting
fungerar
jag är uppe hela nätter och fotograferar
mitt misslyckande
när jag sover drömmer jag
att någon talar om världens sämsta människa
jag känner mig träffad
det är självklart
därför jag faller så tungt









Fri vers av Mögelhud
Läst 576 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-09 13:05



Bookmark and Share


  Матрёшa
grymt,du är sjukt grym.


Sjukt snygga formuleringar...!!!
jag jag jag är mållös.
2008-12-14

  Burn
fritt fall är ord som kommer för mig. iaf till viss del av texten. något som störtdyker, okontrollerat, förtvivlat i försöken att räta upp det hela. det är som ett slående mot väggar. en instängd känsla. isolering.

jag tycker du klär känslorna bra, bilderna håller, bär. och berättelsen är ren rakt igenom, med avskalade tonbildningar. det ger upplevelsen av implosion på stort djup. tycker om den här.
2008-12-09

  Elin R
det låter farligt och tungt, tungt
någon har kört fel och inte lyckats vända om
tycker att kommentaren innan är träffande
de vita ögonfransarna är en tilltalande detalj
2008-12-09

  andrasidan
Det gör ont att läsa denna text som är som en rivstartande bil som inte kommer någonstans.
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud