Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kallar det kärlek



Han kallar det kärlek
Den dåren
Han kallar sina slag för utslag av kärlek
Varje blåmärke kan han sen kyssa
Hon har förlåtit honom
För ofta
Nu törs hon inte längre säga
Annat än ”förlåt”

Det är de som är felet
De tror att det som de visar
I ”ånger” är värt att förlåta
Till dess de släppt sin själv
Till satan på 2 ben som aldrig vare sej älskar
Eller bryr sej om

Och hur fan kan de tro på
Att ett slag bara är ett slag
Och att nästa som är två
Är ett utslag av dubbel kärlek
Hur fan kan det tro
Att han ska bli bättre….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-22 04:48



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starkt skrivet......
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO