Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen får ges möjlighet att undgå den allmänna medborgerliga plikten till konsumtion av skräp och skval till förbannelse.


Skrotarsvängen



Du måste vara med i skrotarsvängen,
konsumera mera, köpa mera skräp
och njuta av reklamkanalerna
i TV varje kvart, de upplysande avbrotten
i varje film när den är som mest spännande,
som lämplig distansiering till engagemanget,
och reklamen är ju alltid upplysning,
varenda konsumeringskommendering om igen
varenda kvart för upprepningspedagogikens skull,
och följ sen noggrant med allt vad som händer inom sporten!
Ingen stress är mer hysterisk eller viktig.
Hänger du ej med i stressamhällets mediehjärntvätt
med dess absoluta krav på ständigt mera konsumtion
så är du ute och passé och har ej någonting i samhället att göra
som är bara till för dem som hjälper till
i den universella självförtäringens självdestruktivitet.






Fri vers av Aurelio
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 10:36



Bookmark and Share


  Aurelio
Bra fråga, Walborg! Svar: Antagligen bara Profitörerna.
2010-02-23

    ej medlem längre
Kloka och sanna ord!
Och man undrar hur länge detta destruktiva hjul kommer att snurra..
2010-02-22

  walborg
Tack för Din heliga vrede!!! Kan vi ordna generalstrejk - tror vi skulle få med oss de flesta, och man undrar vilka som skulle vara emot?? DET vore intressant att få veta!!!
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio