Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

manlig svaghet?

Min livslögn
kanske bara
är en siffra
något jag alltid
vill när jag

får

bäää




Fri vers av Bengt VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-22 11:01



Bookmark and Share


  kråkan VIP
:=)
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP