Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blankt

Producera mig
lyft mig från dig
låt min kropp
svämma över
av känslor
nedriga känslor
oförklarliga händelser
Skriv mig, ned mig
på papperet, blankt
jag finns inte
inte ens på papperet
blankt




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-22 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter