Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äro mina kramper oändliga?

skrivkramp,
som om
allt
redan runnit
ut

i sanden
ur bak-
handen
bakre änden
av sidfoten
och

tankarna
inte
längre
tänkta,
skrivna

som
om de
fastnat
bakom
hjärnlocket
förstört
och

som
abstrakt
jävla
konst
försvunnen
glömd
och

oändligt borttappad




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-22 11:18



Bookmark and Share


  dead_prez
fantastisk - bästa jag läst på länge, du ha i sanning en extrem talang.
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter