Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos på tunnelbanan idag!

Ja, ett riktigt kaos
Så att behöva stå i den stränga kylan och vänta på ersättningsbussar som aldrig tycks komma gör ju inte den endaste människa glad
Inte ens för mig som jobbar på tunnelbanan
Så det var förseningar hit och dit och en massa sura miner
Ja, det var vad man i alla fall kunde se
Och om någon nu log så var det bara för att leendet hade fastnat i ansiktet på grund av den stränga kylan
;)

Och imorgon då?!

Vad vet jag?
Vi får väl hoppas att tunnelbanan rullar på som vanligt
Men jag har svårt att tro på det
Så vi får vänta och se tills imorgon bitti klockan sex på de lokala nyheterna här över Stockholm…..

Stockholm en stad i kaos idag
Med cirka tjugotvå minus grader i ottan….

Ken Cassel
22/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-22 15:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, idag var det riktigt bistert att ta sig ut
-30,3 hade jag klockan 6 i morse
hoppas kaoset inte är så stort för dig
imorgon
2010-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Med all respekt, visst är det märkligt att lite snö kan slå ut spårvägstrafiken totalt?
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel