Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördomsfull

Du behöver inte vara godtrogen

För att ge människor en chans

Att inte döma på förhand

Lyssna med intresse

Att den förra var av ond

Innebär inte ätt nästa är det

Låt varenda människa få chansen

Att göra ett eget första intryck




Fri vers av Blidsberg
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-22 16:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det borde vara var och ens rättighet att vara den dom är ämnade att vara - i guds fattiga barnaskara
2010-02-23

  Monika A Mirsch VIP
tycker som du - och väntar på att realisera lyssnandet - det viktigaste
2010-02-23

  kråkan VIP
vore ju bra om alla kunde..:)
2010-02-22

  emms
Älska..=)
2010-02-22

  firefire
kloka och sanna ord som jag verkligen försöker leva efter! bra text!
2010-02-22

    ej medlem längre
håller till fullo med om denna insiktsfulla text
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg