Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogräs!

Låt det bara få växa
Låt det bara få gro in
Sug i dig
Fyll dina lungor med rök
Efter ett tag så blir ogräset till någon slags sorts vitamin
Det är som om man blir lite lurad
För med tiden så blir det som någon slags medicin
Som någon slags krök
För nu kan man sova gott
Så nu kan man i drömmarna bara snarka och vara fin utan att för den delen vara ofin
för vi förstår
Vi förstår att han nu bara måste ha rökt på en massa skit igår….

Ogräs!

Ken Cassel
22/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 18:01



Bookmark and Share


  nalltuss
Detta är väl en av dom första "röka gräs"-dikterna här?
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel