Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag känner mig mobbad....

För först så var det en kille som slog en vänster emot mitt ansikte
Och sen ännu en
Och sen så var det en annan kille som fick in en höger
Ja, det gjorde jätte ont
Och här står jag nu och blöder om läppen och tycker synd om mig själv
Varför beteéde de sig så?!
Jag bara undrar
Ja, det har jag svårt att förstå
Jag hade inte gjort någonting fel......

Ja, jag känner mig mobbad…….

Ken Cassel
22/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-22 20:02



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Jag menar att det är dem som mobbar som har problem, att de har behov för att nedgöra andra människor
2010-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Vissa är svin.
Fyllda av hat och ondska.
2010-02-22

  anita VIP
Jag förstår dig, det är inte kul att vara mobbad.Mycket tänkvärd dikt.")Kram
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel