Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ser dagen

En efter en
problemen hopar sig

Mitt hjärta skriker
mitt sinne blöder
och tankarna ger upp

Vad ser dagen
som jag missat
vad ska tiden utge
när inget mer finns att erbjuda




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-22 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson