Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eis

jag har snö på huvudet
det har snöat
det är snö i hela mig
jag är i
isen
jag ligger på isen
nej
egentligen är det balkongen
de glömda flingorna tinar i ansiktet
det sticker i huden varje gång hårt blir vatten
jag är så jävla hungrig
jag vet inte vad jag är
vill ha bidrag
leva på bidrag
jag vill så mycket
jag minns så lite
jag smälter på isen
jag smälter snabbare än isen
jag är varm och det är det enda som är liv
det är så lite




Fri vers av Panda Delilah
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah