Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tystnad som före radion

En tystnad
som före radion

Venus
drar långsamt förbi
den slocknande månens horn

Skulle man se närmre på himlen
skulle den väl te sig
som en guldfläckig stare om våren




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-22 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP